dinsdag 24 mei 2011

Van alles en nog wat

Ja, laat ik ook maar weer eens wat laten zien..
Allereerst een foto van mijn Log-cabin. Ik ben de rand aan het doorquilten en dan is ie af. Nog een kwart. Op de handwerkbeurs in Zwolle had ik al een mal gekocht. Daarmee de rand eropgetekend met een speciaal potlood. Hij kleurt mooi blauw... maar ik hoop dat dat eraf gaat in de wasmachine. Nog nooit eerder gedaan dus best wel spannend.

Ook nog een foto met alles en nog wat... ik heb geprobeert een collage te maken met pic-nic een foto bewerkingsprogramma. Deze gebruikt mijn dochter ook en heeft mij het één en ander uitgelegd. Een probeersel dus. Eerst had ik Picasa er op staan maar die zet gelijk al mijn foto's erin. En dat is niet de bedoeling. Deze maar eens proberen. Er staan 8 klosjes op, het breiwerk waar ik af en toe aan brei (maar dat is toch een 10-jaren plan), een paar hexa-bloemetjes, en op de eerste foto mijn eerste give-away die ik heb gewonnen van Lia. Een gehaakt kleedje, gehaakt bloemetje, gehaakte vlinder en een bolletje dun lichtgroen haakgaren. Lia, heel hartelijk bedankt. Erg leuk !
Zo, nu kan ik er weer een poosje tegen aan. Misschien heb ik de komende weken meer tijd om te handwerken. Ik ben namelijk bijna elke dag een hele tijd druk met het bekijken van al jullie blogs, heel leuk, maar daar gaat  wel veel tijd in zitten ;-)
Nou, de groeten allemaal en tot de volgende keer.

Gerda

zaterdag 7 mei 2011

Eindelijk,...

...daar was ik weer een keer. Met dat mooie weer is er van alles en nog wat te doen, in en om huis, en komt er niet zo veel van handwerken. Kasten schoonmaken, kleren uitzoeken, bloemen planten en gewoon lekker buiten zitten.
Afgelopen weekend lekker weg geweest. Naar Bloemendaal aan Zee. Veel wind maar heerlijk gekampeerd.
we waren lang niet de enige, want de camping, (en dat was een grote) was zo goed als vol!
hieronder zie je een paar foto's van wat ik heb gedaan de laatste weken.
Gordijntjes gemaakt in een kratje die aan de muur hangt....


klosjes gemaakt...een ook nog een paar bloemetjes, 45 zitten er nu aan.


Ga nu lekker even rondsnuffelen op jullie blogs. Altijd leuk.
Daarna eten en de rest van de avond heerlijk buiten zitten.

Groetjes, Gerda