zondag 3 juli 2011

Beloofd is beloofd!!

Hier is dan de foto van mijn gewonnen give-away. Het duurde even maar.....zoveel dingen te doen.
Mriek, heel hartelijk bedankt. Van het katoen ga ik denk ik in de vakantie een tas haken. Als ik het patroon dat ik op internet ergens zag tenminste terug kan vinden. Makkelijk werkje, waarbij je rustig kunt praten en niet zoveel hoeft op te letten. Zeker in de auto is het heerlijk om wat om handen te hebben.
Maar ik neem me wel vaker voor om op vakantie wat te doen en kom dan niet verder dan het lezen van een boek vanwege de warmte.
Dit jaar gaat de reis naar Toscane, maar voordat het zover is nog een paar weekjes werken.


Ik ben ook weer (nog niet genoeg omhanden ;-)) wat nieuws begonnen.Het breien van een kralenbeursje voor onze dochter. Vroeger, ongeveer 27 jaar geleden, heb ik er al eens één voor mezelf gemaakt en ik weet nog dat ik het erg leuk vond om te doen. Nog altijd zit het in mijn handtas met wat kleingeld. Door al die kralen voelt het heel lekker aan! Nu zeurt vraagt onze dochter al jarenlang om ook zo één. En dat heb ik beloofd op 1 voorwaarde, dat ze zelf de kralen aanrijgt. Afgelopen winter een buisje kralen en knoopsgatengaren gekocht en in de voorbije week heeft ze de laatste kralen aangeregen. Ja... en toen moest ik natuurlijk ook gelijk beginnen met het breien. Hieronder zie je het resultaat... Nog steeds vind ik het een leuk werkje, alleen krijg ik wel zere vingers van de punten van de breinaaldjes. Dus af en toe maar een paar daagjes rust. Er moeten nog kralen bij komen, ik kom denk ik maar tot de helft. Ook het beugeltje moet ik nog ergens op de kop zien te tikken. Wie weet waar???
 Voorlopig kan ik weer vooruit,
Groeten, Gerda