dinsdag 22 november 2011

Tas met bloemen

De gehaakte tas is helemaal af. De voering heb ik een paar weken geleden al erin gemaakt en afgelopen weekend de roosjes afgemaakt. 12 stuks. Gisteravond erop gezet en klaar is kees. Binnenin een vakje voor de telefoon en één voor sleutels en dergelijke gemaakt. Altijd handig.
Een collage gemaakt van de foto's, samen met mijn dochter. Ze kan het beter en sneller dan ik. Een poos terug had ik het ook al eens een collage gemaakt, maar wist natuurlijk niet meer hoe het werkte. Gewoon vaker doen dus!
'k Vind de tas echt iets voor de zomer, ik denk dat ie nog even in de kast beland.



Een paar weken geleden nog snel een slinger gehaakt. Het patroon stond ergens op internet.
Deze heb ik opgestuurd naar onze dochter die voor een paar maanden in Thailand verblijft.
Zo kan ze haar kamer een beetje gezellig maken.

 

Eindelijk heb ik alle moed bij elkaar verzameld en mijn lapjesvoorraad uitgezocht. Een paar  heleboel plastic bakken gekocht en alle plastic zakken op de grond leeg gekieperd. Samen met DD uitgezocht op kleur en in de bakken gedaan. Sommige kleuren moesten we flink aanstampen. Het zijn bijna allemaal restjes van vroeger toen ik voor de kinderen veel kleren naaidde. Ik kan nog wel een paar jaartjes vooruit zoals je hieronder ziet :-))
Dit was het voorlopig weer. Ga nu eerst de rand van de klosjesquilt afmaken. Schiet al lekker op. Als de rand eraan zit zie je me hier weer verschijnen.
Groeten, Gerda