dinsdag 3 december 2013

En nog eentje. ..

Het heeft lang geduurd gisteren voor er een berichtje was geplaatst.  Kon ik eindelijk inloggen,kon ik geen foto uploaden. Met hulp van onze zoon via een andere weg toch gelukt. Ik doe het nu via een app van blogger.
Nu nog eens proberen of het lukt.

Ben ook nog steeds aan het quilten. Met allemaal kleine hexagonnen en van 3 cm. doorsnee, restjes en veel geduld een (wand) kleed aan het maken. Ik heb nog geen totaal beeld voor ogen maar zie wel waar het schip strand.  Vind het erg leuk om te doen, en dat is het belangrijkste.De kleuren komen niet helemaal overeen, maar zo heb je wel een beeld hoe het gaat worden.

Ga nu aan de slag in de slaapkamer van onze dochter. Twee weken geleden is onze oudste dochter getrouwd en nu heeft ze een kamer voor haar alleen. De 2 wanden die roze waren moeten grijs worden. Vorige week 1 wand gedaan en nu maar de andere. Niet zo'n hele grote klus maar moet even tijd voor gemaakt worden. De koffie is op dus...aan de arbeid :)

Groeten, Gerda 

maandag 2 december 2013

Een nieuw begin!

Dit wordt het eerste bericht, verzonden vanaf mijn tablet. Het heeft even geduurd voordat ik het voor elkaar had, maar denk dat het nu lukt.

Ben druk bezig met van alles en nog wat.
Misschien herinner je je nog dat ik een sprei aan het breien was en dat het katoen niet meer verkrijgbaar is. Alles uitgehaald en begonnen met wat nieuws.  Vierkantjes haken met blauw en een ecru rand eromheen. Ik ga door tot de ecru op is. wordt dus nog een verrassing hoe groot het wordt. Geen idee. Kan het moeilijk inschatten.  Hier de foto,

Groetjes, Gerda