zondag 16 februari 2014

Haken

Gisteren naar de handwerkbeurs in Zwolle geweest. Wat zijn er toch veel mensen die graag creatief besig zijn.
Veel gezien en ook nog wat gekocht. 1 grote bol wol/katoen om een omslagdoek te haken.
Gisteravond gelijk begonnen natuurlijk.  Zie de foto.  Ik vind het erg leuk worden, t haakt lekker weg...
Ga snel weer verder... Groetjes

dinsdag 4 februari 2014

Granny's haken

Zo'n anderhalf jaar geleden waren we met ons gezin een weekje in Turkije.  Dit ter ere van ons 25 jarig huwelijksjubileum.  In een handwerkwinkeltje zag ik allemaal bollen garen liggen voor maar 1 euro per stuk. Kon ik natuurlijk niet laten liggen hè? 12 bollen gekocht zonder er een speciaal doel voor te hebben. Maar voor 12 euro kun je al een hoop lol hebben. Thuis gekomen ben ik er granny's van gaan haken. Lekker makkelijk,  zonder al te veel nadenken lekker haken, in de auto, op vakantie enz, enz.
Bij de Action witte acryl erbij gekocht om het geheel wat rustiger te maken want het werd wel een kakelbonte bedoening.  Ik heb de meeste blokken af en nu eerst alle witte randen eromheen aan elkaar haken en gelijk de draden wegwerken.  Tot zover de deken! Wordt vervolgd. 

Groetjes Gerda

zondag 2 februari 2014

E-reader hoesje

Tussen de bedrijven door een hoesje voor de e-reader van mijn jongste dochter gehaakt.  Ze had er een gekocht en vroeg of ik er een hoesje voor wilde haken.  Natuurlijk wil ik dat :) er zijn tenslotte wel ergere dingen om te doen nietwaar? Al hakende bedacht ik dat het wel leuk zou zijn om er een bloemetje op te maken, als versiering. Zie hier het resultaat.

Groetjes Gerda