maandag 11 april 2011

bloemtjes, klosjes en een rand

Hè, hè, daar zijn we weer.
Vorige week druk met van alles en nog wat, dus maar even gewacht tot het weer wat rustiger is.
Ik ben ondertussen wel bezig geweest met van alles een klein beetje; stukje gebreid, gehaakt, een paar bloemetjes gemaakt en op de foto gezet, heerlijk in de zon. Ook begonnen om de rand om de log cabin quilt te maken. Zodra die eraan zit is de bedoeling om de witte rand nog door te quilten. En ook nog 11 klosjes gemaakt. Alles bij elkaar valt het nog best wel mee, ondanks de drukke week.
Zaterdag op de rommelmarkt 1 schort verkocht, de andere hou ik zelf wel. Tenzij er een liefhebber voor is, dan wil ik het wel verkopen voor €7,50.
Op de markt heb ik nog 2 handwerkboeken en 2 borduurtjes gekocht. Ik heb niks speciaals met de letter A en J, maar misschien is het ooit wel leuk om in een quilt te verwerken. Er ligt er ook nog 1 in de kast van onze dochter, de letter L. Bedoeld om zelf eens te borduren, maar ja, zij houdt helemaal niet van handwerken ;-( . Het ligt dus nog steeds in de kast.
Zo heb ik al het begin van een verzameling (die had ik nog niet, LOL).

Nu ga ik eerst een poosje in de zon zitten met een hele (schoenen-)doos vol met sokken waar één of meerdere gaten in zitten. Kijken of daar nog eer aan te behalen valt. Het is niet mijn lievelingsklus, maar ja, moet ook gebeuren. Het nuttige maar met het aangename verenigen.

Groetjes, Gerda

5 opmerkingen:

 1. Wat een snoepies van een bloemetjes en de klosjes zijn ook erg mooi, ben zelf ook begonnen aan de klosjes, leuk voor de vakantie.

  Gr Annemieke.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt toch weer veel gedaan afgelopen week en wat een leuke dingen heb je gekocht.Vooral die letters komen me ergens vaag bekend voor...ik heb er vroeger ook een geborduurd.
  Groetjes Roos

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuke bloemen heb je gemaakt en die klosjes zijn erg lief.
  en leuke aankopen. ik heb zo ook een paar leuke boeken gekocht. heerlijk om lekker door te bladeren in het zonnetje.
  Hte was vandaag in het hoge noorden iets te bewolkt( hierdoor werd het te koud) om buiten te zitten.
  mvg Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hexjes, klosjes en een bijna affo, je bent lekker bezig ! ! !
  Fijne avond Hennie.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoeee...de log cabin ziet er heel mooi uit zo wat ik er al van kan zien en die blommetjes...prachtig...ik heb nog nooit klosjes gemaakt...maar ze komen er beslist een keer aan...leuke boeken en borduurtjes...veel plezier ermee..groetjes Francien

  BeantwoordenVerwijderen