vrijdag 16 september 2011

Nieuwe bloemetjes en klosjes en... foto uit Thailand

Hier een update van mijn klosjes en bloemetjes.
Het aantal klosjes dat erbij zijn gekomen is 26. Zoals je ziet op de foto hieronder moeten er nog wel een aantal gestreken worden. 'k Had niet gedacht dat het er nog zoveel waren. Zo zie je maar weer. Af en toe 1 is na een paar weken een heleboel!Van de bloemetjes liggen er nog 2 los bij, die heb ik gisteravond gemaakt. Het totale aantal bloemetjes is 67. Tot nu toe nog allemaal verschillende stofjes gebruikt. Ik heb er nog heel wat in de kast liggen dus ik kan voorlopig nog wel vooruit. Mijn eerste plan om er een tas van te maken gaat niet door. Vind het achteraf toch te bont. Zie nog wel wat het gaat worden.Dan tot slot nog een foto uit Thailand. Zoals ik de vorige keer al schreef zit onze dochter voor stage een paar maanden in Thailand, daar heeft ze deze foto genomen. Toch leuk dat ze aan me denkt ;-))
De link naar haar weblog is inmiddels veranderd. Het is nu http://lisamarijkeinthailand.blogspot.com/ . Ze heeft al van alles meegemaakt en tot nu toe vermaken ze zich prima, lees zelf maar.Ga nog even genieten van het mooie weer. Tot de volgende keer. (rijmt, haha)
Goed weekend allemaal.

Groeten, Gerda

3 opmerkingen:

 1. Wat een leuke handwerkwinkel lijkt me dat! Of is het een cadeauwinkel. Nou ja, wat maakt het uit. Het is, zoals jij zegt, gewoon leuk dat je dochter die foto stuurt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi! Er is weer een Link Your Stuff op mijn blog. Ik zou het leuk vinden als je mee wilt doen. Fijn weekend! Groetjes, Annemarie
  www.annemarieshaakblog.blogspot.com (voorheen Annemarie’s Breiblog)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi,

  Ik heb zelf de blog van Lisa gevonden, want we waren vergeten het even op te schrijven!
  Het beste,
  Gerry van Keulen

  BeantwoordenVerwijderen