zondag 27 februari 2011

Resultaat van een weekje vakantie!

Hallo allemaal. Hier zien jullie het resultaat van een weekje vakantie. Het valt een beetje tegen eerlijk gezegd.
Voor je het weet is de week om.
De dambord-quilt is bijna af, nog een klein stukje rand met de hand omzomen. Helemaal zelf gemaakt door onze jongste dochter, ik ben trots op haar. Zelf geknipt en genaaid. En keurig netjes. Alle naadjes precies op elkaar. Goed gedaan! Het maken van 24!! damstenen was wel even afzien, verstand op nul en blik op oneindig. Leuk tasje erbij om ze er allemaal in te doen.
Zelf heb ik ondertussen de sneeuwmannetjes gemaakt. Op de handwerkbeurs in Rotterdam afgelopen herfst had ik dat pakketje gekocht, in de kast gelegd en ...vergeten. Maar snel maken voor de volgende beurs in Zwolle weer nieuwe dingen opleverd.
Gisteren naar de Handwerkbeurs in Zwolle geweest. Oei wat druk! Weer heel veel leuke dingen gezien en wat kleinigheden gekocht. o.a. naalden, een mal om een rand in de log-cabin quilt te quilten en een borduurpatroon van koffie en thee. Ik heb het idee dat de beurs elk jaar groten wordt. We hebben de hele dag nodig gehad om alles te bekijken ;-).
Komende week wordt een druk weekje met verjaardag van onze zoon en nog 2 andere verjaardagen. van Quilten of ander handwerk zal wel niet zoveel komen. O ja, misschien woensdag weer naar De IJsselhallen in Zwolle, dit keer is er het stoffenspektakel.
Nu een paar steken breien, dan naar de kerk en daarna naar de verjaardag van de vriendin van onze zoon en voor je het weet is de dag weer om.Groetjes

2 opmerkingen:

 1. Hallo Gerda,

  Dat wordt een grappig dambord, Wat leuk zo'n creatieve dochter, knap gedaan!!
  Dus ook op zaterdag was het druk in Zwolle, wij zeiden we gaan volgend jaar niet weer op vrijdag, maar dan maakt het niet veel uit.
  Je ziet er altijd zoveel leuke dingen. Dat is zo verleidelijk, jij bent wel geslaagd wij ook.
  Alvast een fijne dag gewenst op de verjaardag van je zoon.

  Groeten Miny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi kreatieveling, fijn als je dochter ook voor dezelfde hobby gaat als jezelf. En dapper ook van haar om al die blokken aan elkaar te zetten: daar horen / zien we vast meer van! Ben niet naar de beurs in Zwolle geweest, maar goed ook voor mij dan kom ik weer met dingen thuis die ik vervolgens ook weer vergeet. Maar ik vind het wel leuk om te zien/lezen wat anderen allemaal aanschaffen. Veel plezier deze week met al die verjaardagen!

  BeantwoordenVerwijderen